توضیحات
پودر سوخاری نارنجی یکی دیگر از محصولات سوخاری وردیج است که با رنگ و طعمی خاص جلوه ای زیباتر به آشپزی شما میدهد.
پودر سوخاری نارنجی وردیج معمولا در فرایندی با یکسری سبزیجات معطر یا ادویهها ترکیب میشود. برای تهیه پودر سوخاری معمولا از نانهای حجیمی مثل باگت یا نان تست استفاده میشود و نان در این روند دوبار تحت فرآیند پخت قرار میگیرد؛ در مرحله اول پخت نان که به صورت عادی انجام میشود و در مرحله دوم با حرارت ملایم و به صورت خرد شده، فقط برای این که رطوبت نان کاملا گرفته شود. پودر سوخاری انواع مختلفی مثل ریز و درشت دارد که به نوع آسیاب کردن و الک شدن آن بستگی دارد. نوع درشت آن برای غذاهای سرخ شده مثل مرغ سوخاری، کتلت، شامی و ماهی و غیره کاربر دارد و نوع ریز آن برای تهیه غذاهایی مثل ناگت استفاده میشود. این محصول از ترکیبات آرد گندم، نمک تصفیه شد، خمیرمایه، رنگ مجاز خوارکی (پاریکا)و رنگ مجاز (آناتو) طبیعی تهیه شده است و هیچگونه مواد غیرطبیعی در آن ترکیب نشده و همچنین با رعایت نکات بهداشتی و رعایت پروتکلها و رعایت دستورالعملهای استاندارد و سازمان غذا و دارو تهیه و بسته بندی و عرضه میشود.
طریقه مصرف:
ابتدا قطعات مرغ، ماهی و …. را تمییز کرده ، کاملا شسته و خشک نمایید. چند عدد تخم مرغ را در یک ظرف شکسته و هم بزنید (میتوانید از آرد تمپورا به جای تخم مرغ استفاده نمایید). سپس قطعات آغشته به تخم مرغ را در پودر سوخاری بغلتانید به صورتی که کاملا قطعات آغشته گردد. روغن را داغ نموده و قطعات را سرخ نمایید.
تاریخ انقضاء این محصول ۱۸ ماه پس از تولید است.
ترکیبات محصول : آرد گندم، نمک تصفیه شده، خمیرمایه، رنگ مجاز خوراکی(پاپریکا) رنگ مجاز(آناتو)
شماره سیب سلامت: 2-56/1328
پروانه بهره برداری از وزارت بهداشت : 56/266
موارد مصرف: مرغ ، ماهی ، میگو ، شنیسل ، قارچ، برگر شامی و…
شرایط نگهداری: دمای ۲۵ درجه سانتی گراد و رطوبت استاندارد، و در جای خشک وخنک و دور از نور خورشید نگهداری شود.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.