طرز تهیه مرغ سوخاری

فهرست

مرحله اول:
تکه‌های مرغ را قبل از سرخ کردن با یک عدد پیاز و آب و نمک آب‌پز کنید، نه در حدی که مرغ‌ها کاملا نرم شوند، فقط اندازه‌ای که کمی از حالت خام بودن در بیایند. (‌حدود ۲۰ دقیقه کافیست‌)
مرحله دوم:
تخم‌مرغ‌ها را در ظرف گودی شکسته و با چنگال هم بزنید تا خوب با هم مخلوط و یکدست شوند. آرد سفید را بهتر است الک کنید و در یک دیس تخت لبه‌دار بریزید. آرد سوخاری و ادویه را هم خوب با هم مخلوط کنید و مثل آرد سفید در یک دیس تخت لبه‌دار بریزید.
مرحله سوم:
ادویه این غذا بستگی به ذائقه شما دارد. معمولا این غذا به دو صورت اسپایسی (تند) و معمولی تهیه می‌شود.
مرحله چهارم:
روش اسپایسی به این صورت است که مقدار زیادی فلفل قرمز (‌برای این مقدار مرغ ۲ قاشق غذا خوری سر پر فلفل قرمز لازم است‌) و نمک را به آرد سوخاری اضافه می‌کنند. مزه این غذا به محتویات درون آرد سوخاری آن بستگی دارد. در روش معمولی هم فقط نمک و کمی فلفل سیاه به آرد سوخاری اضافه می‌شود.

مرحله پنجم:
تکه‌های مرغ را بعد از نیم پز شدن و بعد از اینکه کاملا سرد شدند، ابتدا در آرد سفید بغلتانید، بعد به تخم مرغ آغشته کنید و بعد در آرد سوخاری خوب بغلتانید تا تمام سطح مرغ با آرد سوخاری پوشانده شود.
مرحله ششم:
در ظرف نسوزی – که کمی گود باشد بهتر است – تا دو سوم روغن مخصوص سرخ کردن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا کاملا داغ شود. توجه کنید هرچه روغن بیشتر و داغ‌تر باشد مقدار جذب روغن کمتر می‌شود. می‌توانید مرغ‌ها را در دستگاه سرخ‌کن (‌روی درجه مناسب سرخ کردن مرغ‌) نیز سرخ کنید.
مرحله هفتم:
تکه‌های مرغ را درون روغن داغ شده با حرارت زیاد سرخ کنید. اگر حرارت کم باشد رنگ مرغ‌ها تیره می‌شود. در ظرف را هم باز بگذارید تا تخم مرغ به‌کار رفته در مواد، اصطلاحا کف نکند. حدودا ۱۰-۶ دقیقه زمان لازم است تا مرغ‌ها با شرایط فوق کاملا سرخ (‌سوخاری‌) شوند‌.
مرحله هشتم:
بعد از سرخ شدن مرغ‌ها یک حوله کاغذی تمیز را در بشقابی قرار دهید و تکه‌های مرغ را روی آن بچینید تا روغن اضافه آن گرفته شود. هنگام سرو کمی پودر سیر و اورگانو (در صورت تمایل) روی آنها بپاشید.

منبع:https://sarashpazpapion.com

اشتراک خبرنامه

مطالب اخیر

طرز تهیه کیک شکلاتی

تهیه کیک در خانه بسیار آسان می باشد فقط باید تمام مراحل را به دقت و با رعایت نکات گفته

طرز تهیه پیتزا مخلوط

ابتدا خمیر را با “پودر نیمه آماده خمیر پیتزا وردیج” آماده میکنیم. سپس ظرف یا قالب مخصوص پیتزا را با

پخت ماهی سوخاری

مرحله ی اول تهیه ماهی سوخاری:برای تهیه این سوخاری از فیله ی ماهی ها میتوانید استفاده کنید.ابتدا ماهی را بشویید

محصولات غذایی وردیج

اغلب اوقات وقتی فرزندان ما پیتزا یا فست فود هوس میکنند آنها را از خوردن آن منصرف میکنیم چرا که نگران سلامتی دلبندانمان هستیم و یا با نگرانی به خواسته آنها تن میدهیم. اما چه بهتر که این رضایت از صمیم قلب و بدون نگرانی از سلامت این مواد غذایی باشد. ما در وردیج تمام تلاش خود را کرده ایم تا محصولی که به دست شما مصرف کننده گرامی می رسد از هر لحاظ با کیفیت بوده و طعم دلپذیر آن گرمی سفره شما را دو چندان کند. فراموش نکنید که محصولات ما را با لبخند نوش جان کنید.

برچسب ها

یک پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *