توضیحات
موارد مصرف:
تهیه انواع غلات صبحانه، فرنی، کیک و شیرینی و دسر
تاریخ انقضاء این محصول 9 ماه پس از تولید است.
ترکیبات محصول : 100% آرد سمولینا
شماره سیب سلامت: 1-56/1328
پروانه بهره برداری از وزارت بهداشت : 56/266
شرایط نگهداری: در جای خشک و خنک نگهداری شود.
آرد سمولینا آردی زبر و درشت است که عمدتاً از گندم دوروم (نوعی گندم سخت) بدست میآید. رنگ آن تیره و طلایی تر نسبت به آردهای دیگر است و طعمی ملایم و دلپذیر شبیه به خاک و طعمی شیرین دارد.
سمولینا از کلمه ایتالیایی semola به معنی سبوس گرفته شده است. این آرد به دلیل گلوتن بالا، مادهای ایدهآل برای تهیه ماکارونی است. همچنین از آن در پخت انواع نان و محصولات پخته شده و حتی فرنی استفاده میشود.
برخی از خواص آرد سمولینا عبارتند از:
سلامت قلب: سمولینا سرشار از فیبر است که به کاهش کلسترول و فشار خون کمک میکند. همچنین این آرد غنی از منیزیم است که نقشی اساسی در جلوگیری از بیماریهای قلبی و سکته دارد.
کمک به سیستم گوارش: فیبر موجود در سمولینا به نظم حرکت روده و سلامت سیستم گوارش کمک میکند.
کنترل وزن: سمولینا به دلیل پروتئین و فیبر بالا، حس سیری را افزایش میدهد و به کنترل وزن کمک میکند.
کنترل قند خون: فیبر موجود در سمولینا به جذب قند خون کمک میکند و از افزایش ناگهانی قند خون جلوگیری میکند.
انواع آرد سمولینا:
آرد سمولینا درشت: این نوع آرد برای تهیه پاستا و کوسکوس مناسب است.
آرد سمولینا متوسط: این نوع آرد رایجترین نوع سمولینا است و برای تهیه نان، ماکارونی و پیتزا استفاده میشود.
آرد سمولینا ریز: این نوع آرد از نظر بافت شبیه به آرد همه منظوره است و برای تهیه کیک و شیرینی مناسب است.
نحوه نگهداری آرد سمولینا:
این آرد را باید در ظرف دربسته و در جای خنک و خشک نگهداری کنید.
آرد سمولینا را میتوان تا ۹ ماه نگهداری کرد.
نکات استفاده از آرد سمولینا:
برای تهیه ماکارونی با آرد سمولینا، باید از آب ولرم استفاده کنید.
اگر میخواهید از آرد سمولینا در تهیه نان استفاده کنید، باید مقداری آرد گندم نرم نیز به آن اضافه کنید.
آرد سمولینا را میتوان به عنوان جایگزینی برای آرد سوخاری استفاده کرد.
admin –
عالی