توضیحات
آرد سوخاری وردیج با فرمولاسیون ویژه وردیج دارای طعمی بینظیر است. آشپزی را آسان میکند، و به هرکسی فرصت تجربه کردن آشپزی را میدهد.
آرد سوخاری ساده وردیج همان نان خشکی است که پودر شده و معمولا در فرآیندی با یکسری سبزیجات معطر یا ادویههای ترکیب میشود. برای تهیه پودر سوخاری معمولا از نانهای حجیمی مثل باگت یا نان تست استفاده میشود و نان در این روند دوبار تحت فرآیند پخت قرار میگیرد؛ در مرحله اول پخت نان که به صورت عادی انجام میشود و در مرحله دوم با حرارت ملایم و به صورت خرد شده، فقط برای این که رطوبت نان کاملا گرفته شود. پودر سوخاری انواع مختلفی مثل ریز و درشت دارد که به نوع آسیاب کردن و الک شدن آن بستگی دارد و همچنین با رعایت نکات بهداشتی و رعایت پروتکل ها و رعایت دستورالعمل های استاندارد و سازمان غذاو دارو تهیه و بسته بندی و عرضه میشود.
طریقه مصرف:
ابتدا قطعات مرغ، ماهی و …. را تمییز کرده ، کاملا شسته و خشک نمایید. چند عدد تخم مرغ را در یک ظرف شکسته و هم بزنید (میتوانید از آرد تمپورا به جای تخم مرغ استفاده نمایید). سپس قطعات آغشته به تخم مرغ را در پودر سوخاری بغلتانید به صورتی که کاملا قطعات آغشته گردد. روغن را داغ نموده و قطعات را سرخ نمایید.
تاریخ انقضاء این محصول ۱۸ ماه پس از تولید است.
ترکیبات محصول : آرد گندم، خمیرمایه، نمک، آب
شماره سیب سلامت: 2-56/1328
پروانه بهره برداری از وزارت بهداشت : 56/266
موارد مصرف: مرغ ، ماهی ، میگو ، شنیسل ، قارچ، برگر شامی و…
شرایط نگهداری: دمای ۲۵ درجه سانتی گراد و رطوبت استاندارد، و در جای خشک وخنک و دور از نور خورشید نگهداری شود.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.